Mobiel intranet

Bent u op zoek naar een leverancier die een corporate communicatie app ontwikkelt? Dit om al uw content met medewerkers, business partners en klanten te delen? Incrowd heeft interactie mogelijkheden voor alle gebruikers, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Incrowd heeft vele standaard functionaliteiten waaruit u bij implementatie zelf een keuze maakt. De app wordt in uw eigen huisstijl opgeleverd en u kunt het platform uitbreiden met koppelingen naar andere online applicaties. U kunt een gratis voorbeeld app downloaden in de Appstore of Google Play. Op deze wijze kunt u het zelf ervaren en komt u oog in oog te staan met ons Incrowd platform. Het is zelfs mogelijk dat wij een mobiel intranet voor u opzetten.

Vergeet intranet en start met Incrowd

Wij van Incrowd weten als geen ander dat bedrijven geregeld problemen ervaren als het gaat om interne communicatie. Het bereiken van medewerkers is niet altijd een eenvoudige opgave. Overal waar wij komen verzuchten communicatie professionals dat zij de medewerkers maar moeilijk weten te bereiken. De inbox zit al overvol, medewerkers bezoeken het intranet niet omdat ze daar toch niets kunnen vinden en men is steeds minder op kantoor en steeds meer mobiel. Vandaar dat wij u hiervoor een oplossing bieden. Met mobiel intranet voorziet u iedereen altijd en overal van alleen relevante content, op de smartphone, laptop of tablet.

De kracht van een incrowd platform

De kracht van het Incrowd platform ligt mede in de mogelijkheid om voor elk artikel dat u publiceert te bepalen voor wie de content beschikbaar is. Dat doet u op basis van filters die u zelf samen kunt stellen, zoals bijvoorbeeld functie, locatie of product of dienst.