Intranet in de cloud

Wij van Incrowd zijn er voor de corporate communicatie app om al uw content met medewerkers, business partners en klanten te delen. Met Incrowd informeert en inspireert u met impact. Met interactie mogelijkheden voor alle gebruikers, zowel binnen als buiten uw organisatie. Hetgeen wat u bij ons altijd kunt verwachten is maatwerk, zoals bijvoorbeeld intranet in de cloud. Zo kunt u zelf aangeven welke features u wilt hebben, bijvoorbeeld:

 
Apps in uw eigen huisstijl
Streaming video
Push notifications
Documenten delen
Quiz, poll en survey
Feedback & interactie
Nieuws, campagne, acties
 

Incrowd heeft vele standaard functionaliteiten waaruit u bij implementatie zelf een keuze maakt. De app wordt in uw eigen huisstijl opgeleverd en u kunt het platform uitbreiden met koppelingen naar andere online applicaties.

Start met Incrowd

Met de Incrowd apps heeft iedereen altijd en overal toegang tot de content die u beschikbaar heeft gesteld. Al uw content staat veilig opgeslagen in de Incrowd Cloud zodat iedere gebruiker ook van buiten het netwerk van uw organisatie toegang heeft tot alle informatie die hij nodig heeft. Daarmee bereikt u uw doelgroep altijd, dus ook in de trein, bus of thuis.

De kracht van het Incrowd platform ligt mede in de mogelijkheid om voor elk artikel dat u publiceert te bepalen voor wie de content beschikbaar is. Dat doet u op basis van filters die u zelf samen kunt stellen, zoals bijvoorbeeld functie, locatie of product of dienst.

Contact

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden van intranet in de cloud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen alles gezamenlijk met u doornemen en een offerte op maat maken.