Interne communicatie

Bij Incrowd zijn wij er voor uw interne communicatie. Wij kunnen u een platform aanbieden met de mogelijkheid om al uw gebruikers alleen van die informatie te voorzien die voor hen relevant is. Bij elke publicatie bepaalt u tot in detail voor wie uw content beschikbaar is. Gericht informatie en inspiratie delen, waarbij u bepaalt of u feedback wilt ontvangen. Dus heeft u behoefte aan professionele communicatie binnen uw organisatie, dan kunnen wij dit leveren in een vorm die past bij deze tijd.

Incrowd in Retail & Finance

Zowel in de branches retail als finance hebben verschillende organisaties reeds gekozen voor het incrowd platform. Overheid, zorgverleners, retailers en bijvoorbeeld financiƫle dienstverleners ervaren dagelijks de kracht van interne communicatie met de Incrowd apps. Indien u interesse heeft in een van onze mogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zullen u voorzien van een advies op maat. Wij komen graag bij u op locatie langs om het een en ander toe te lichten.

 

Incrowd is een Software-as-a-Service (SAAS) toepassing. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het installeren van software om het Incrowd CMS te gebruiken en ook uw multimediaberichten worden vanaf onze servers gestreamd.

Features

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een incrowd platform, dat kunt u dit doen met verschillende features, zoals:

 
Apps in uw eigen huisstijl
Streaming video
Push notifications
Documenten delen
Quiz, poll en survey
Feedback & interactie
Nieuws, campagne, acties
 

Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u eenvoudig met ons in contact komen via het contactformulier. Telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk.