Internal branding

Wilt u als organisatie altijd de juiste personen bereiken met de juiste boodschap? Dan kunnen wij bij Incrowd u hierbij helpen. Wij bieden dan ook verschillende oplossingen omtrent de verbetering van internal branding. Dit met verschillende doeleinden. Verhoog ook uw medewerkers betrokkenheid en laat hen zich meer verbonden voelen met de organisatie en uw merk. Met Incrowd ondersteunt u het interactieve proces dat ertoe leidt dat uw medewerkers het merk omarmen en toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Naast ondersteuning op gebied van internal branding kunnen wij nog meer voor u betekenen.

Verschillende van onze business partners zetten onze apps reeds succesvol in tijdens internal branding projecten.

Functionaliteit

Iedereen binnen handbereik met uw eigen corporate communicatie app? Dit kunt u bereiken door gebruik te maken van verschillende functionaliteiten, waaronder:

 

Branded app: Image is everything. Incrowd wordt dan ook altijd in uw eigen huisstijl opgeleverd.

Menustructuur: Kies uit vele functionaliteiten en bepaal zelf uw menustructuur. Altijd alles binnen handbereik!

Nieuws: Onmisbaar in elke Incrowd app. Informeer, inspireer en verrijk het nieuws met afbeeldingen en bijlagen.

Kalender: Omdat de kalenderposter aan de kantoormuur ├ęcht niet meer kan. Up-to-date deadlines en events.

Analytics

Daarnaast heeft u nog meerdere mogelijkheden, zoals uw Incrowd omgeving te koppelen aan Google Analytics. Op deze wijze krijgt u meer inzicht. In het CMS krijgt u op het dashboard een overzicht met meest gelezen artikelen en reacties. Met het Incrowd CMS publiceert u in een handomdraai uw content en beheert u uw gebruikers. Daarnaast heeft u direct inzicht in de feedback op uw berichten. Een eenvoudige publicatie wizard helpt u om in 5 stappen berichten klaar te zetten, bijlagen toe te voegen en het precieze bereik te bepalen.