Change management communicatie

Bij Incrowd kunt u terecht indien u een professionele app zoekt die de gehele interne communicatie beheert en stuurt. Veel van onze klanten zoals ABN AMRO, AEGON, COOP, Plus, SNS, Vodafone zien de corporate app van Incrowd ook als dé app om al uw content met medewerkers, business partners en klanten te delen. Wij zien namelijk in dat change management communicatie steeds belangrijker wordt. Met Incrowd informeert en inspireert u met impact. Met interactie mogelijkheden voor alle gebruikers, zowel binnen als buiten uw organisatie. Wij nodigen u dan ook uit om onze gratis voorbeeld app te downloaden in de Appstore of via Google Play.

Features

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een incrowd platform, dat kunt u dit doen met verschillende features, zoals apps in uw eigen huisstijl, streaming video, push notifications, documenten delen, quiz, poll en survey, feedback & interactie, nieuws, campagne, acties.

Abonnementen

Ervaar zelf de kracht van Incrowd. Wanneer u vandaag kiest voor Incrowd is uw app binnen 2 weken beschikbaar via de App Stores. U neemt de verantwoordelijkheid voor het publiceren van de content. Wij doen de rest. Wel zo makkelijk. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden van change management communicatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen alles gezamenlijk met u doornemen en een offerte op maat maken.

 

Incrowd is een Software-as-a-Service (SAAS) toepassing. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het installeren van software om het Incrowd CMS te gebruiken en ook uw multimediaberichten worden vanaf onze servers gestreamd.