Algemene verordening gegevensbescherming

incrowd contact
De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Documenten die van belang zijn

Privacy statement
Cookie statement

Uw gegevens

In juli 2017 hebben we, gezien de explosieve groei van het aantal gebruikers en de daarmee gepaard gaande werkzaamheden, besloten om het dagelijkse systeembeheer uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Na een uitgebreide selectieprocedure is de keuze gevallen op onze nieuwe hosting partner Denit Hosting Solutions.

In december 2018 zijn alle gebruikers van het Incrowd platform overgezet naar de Denit Cloud, een Virtual Datacenter - ook wel IaaS - dienst. Voor meer informatie over Denit Hosting Solutions klik hier.

Indien u gebruik maakt van een zogenaamde Incrowd Extension (zie ook de pagina Abonnementen) dan worden de gebruikersgegevens opgeslagen op onze Private Virtual Servers van Strato. Voor meer informatie over deze dienst klik hier.