Gebruik van de Incrowd apps

Wanneer u uitgenodigd wordt om het Incrowd platform te gaan gebruiken, ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link. Om uw account te activeren klikt u op deze persoonlijke link en maakt u een zelfgekozen wachtwoord aan. Daarna landt u op de inlogpagina van het Incrowd platform. We verzoeken u om deze inlogpagina te bookmarken zodat u er makkelijk naar toe kunt navigeren.

Installatie van de Android app

Om de Incrowd app op uw Android telefoon te installeren doorloopt u onderstaande stappen. Let op: u hebt dus eerst uw account via de persoonlijke link geactiveerd (zie hierboven) en u kent de URL van de inlogpagina:
- Pak uw Android telefoon en open de mobiele browser. Surf naar de inlogpagina zoals hierboven omschreven.

- Klik op het Google Play logo
- U wordt doorgeleid naar de installatie pagina binnen Google Play. Klik op Installeren.

- Het gebruik van de Incrowd apps is gratis. Al naar gelang uw voorkeur dient u wellicht de installatie binnen Google Play te bevestigen.
- Nadat de installatie is geslaagd klikt u op het app icoon en u logt in met het e-mailadres waarop u de accountactivatie mail hebt ontvangen in combinatie met het zelfgekozen wachtwoord.

Installatie op iPhone or iPad

De Incrowd iOS apps worden via het Apple Business Manager programma beschikbaar gesteld hetgeen vereist dat u de iTunes Store app op uw iPhone of iPad hebt geïnstalleerd.
Gelieve de iTunes Store app eerst op uw iPhone of iPad te installeren voordat u verder gaat:
- Open Safari en surf naar de inlogpagina zoals hierboven omschreven.

- Klik op het App Store logo
- De iTunes Store app wordt geopend en de installatie van de Incrowd app start automatisch. U hoeft niets te doen totdat gevraagd wordt
om in te loggen of om de installatie te bevestigen.
Gebruik hiervoor uw Apple ID e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.
- Nadat de installatie is bevestigd opent u de Incrowd app en logt u in met uw e-mailadres waarop u de activatie mail hebt ontvangen in combinatie met het zelfgekozen wachtwoord.